Associació Cultural i Tallers 2018-10-15T10:56:22+00:00

Associació Cultural

A més a més, Col·lectiu Màtria ens hem format com associació cultural per a poder realitzar activitats com clubs del llibre feminista, xarrades d’expertes, cercles de dones i, sobretot, la creació de campanyes solidàries com la que tenim entre mans ara mateix, pregunta’ns per saber més!

Recaptació i Donatius

Per tal d’autofinançar les activitats que volem desenvolupar hem creat materials com: llibretes, il·lustracions, calendaris menstruals i més cosetes que podreu veure als nostres stands. On també organitzarem rifes i sortejos.

Els diners i donatius recaptats aniran destinats a promoure les activitats de l’associació i sobre tot a per a finanár les campanyes solidàries.

Taller de Menstruació Conscient

Cicle-Retrats: Coneix-te a través del teu cicle menstrual.

Els Cicle-Retrats són un mètode propi de seguiment i auto estudi del cicle menstrual. A aquest taller aprendrem els fonaments bàsics de la menstruació per comprendre-la d’una manera integral. Mitjançant unes pautes senzilles podràs conéixer de quina forma canvies durant un cicle complet per les fluctuacions hormonals per les quals passes. La frase “No sóc jo, són les hormones” perdrà el sentit, però tranquil·la! Conéixer el nostre organisme significa descobrir una part més de qui som, i millor encara, vol dir que podem transformar aquests canvis en els nostres punts forts per millorar a qualsevol espai, públic o privat.

Aquest taller està pensat com un espai d’aprenentatge dinàmic a través de les experiències que cada dona hem viscut al llarg de la nostra vida, de com amagar la menstruació ha significat en l’àmbit social amargar-nos a nosaltres també. Parlarem de les fases menstruals, de nutrició i esport, dels canvis d’humor, d’higiene menstrual ecològica i saludable i, sobretot, del benefici d’observar-se a una mateixa durant tan sols cinc minuts al dia.

Si ja has començat a ser conscient però no tens temps per a investigar pel teu compte, si no tens ni idea del que estic parlant, si vols deixar les compreses i tampons per opcions més sostenibles o si, simplement, tens curiositat i vols aprendre alguna cosa nova, aquest és el teu taller!

Contacteu amb nosaltres si voleu que fem un taller a la vostra ciutat, poble, centre cultural o en plena natura!